Vasaloppet 2020

Så är vi igång med produktionerna av årets Vasaloppet.tv! Efter en mjukstart med Vasaloppet 30 som bjöd på underbart vårväder och sol, blev lördagens Tjejvasa dess motsats med regn och kraftiga vindbyar. Men alla som jobbar här är så härliga att ett uselt väder påverkar oss inte så lätt. Fullfart och långa dagar. Söndagens tävlingar var Ungdomsvasan, Försvarsmaktens Vasalopp samt Öppet spår. Om lördagen var mer likt en höstdag på västkusten, så var denna dag mer vinterlik med minusgrader och strålande sol. Solskydd på!

Måndagen och tisdagen genomförde vi sändningarna på Vasaloppet 45 samt Öppet spår. En riktig kämpe avslutade måndagen med att göra sitt 60:e Vasalopp! Lite trött och med plåster i ansiktet, kom den 85-årige Börje in med slutpatrullen till målområdet, där press och veteranförening väntade med segerkrans och blockflöjt. 

Efter två dagars sändningsuppehåll så var vi igång igen på fredagen med Stafettvasan. Vi körde den på fyra man så det blev en lång dag bakom mixern. I morgon blir det Blåbärsvasan och Barnens Vasalopp. Happy Days!

Årets Vasaloppsmössa sitter perfekt!
Många knappar blir det …
Blåbärssoppa v.s. Cola
Intervjudags på snön …